Terugzenden van een bestelling

Retourneren

Belangrijk om te weten
Op 1 februari 2001 is de wet "Bescherming van de consument bij op afstand afgesloten overeenkomsten" in werking getreden. De wet valt onder het ministerie van Justitie. Deze wet biedt u als consument een betere bescherming bij het kopen van goederen en diensten via internet, telefoon, post en andere communicatietechnieken, doordat belangrijke bepalingen in de wet zijn vastgelegd. Je krijgt meer informatie door op de volgende link te klikken: Rijksoverheid

Babyplezier vind dit voor jou als consument zeer belangrijk.
Onze voorwaarden en regels zijn dan ook opgesteld volgens de richtlijnen van de genoemde wet. Hierdoor hopen wij je als consument nog meer vertrouwen te geven bij "kopen op afstand" en je welkom te heten als klant.

Natuurlijk nemen wij van Babyplezier artikelen retour. De eventuele artikelen die retour komen dienen wel onbeschadigd te zijn. Met uitzondering van etenswaren (snoepgoed en drank) en producten die speciaal voor u gemaakt zijn - denk hierbij aan producten waarbij, tekst, een naam, geboortedatum etc op het product is gezet, middels borduren, bestickeren of bedrukken.  De onbeschadigde artikelen kunnen binnen 14 dagen, zonder opgaaf van reden, retour. De kosten voor retourneren zijn voor de consument. Deze herroepingsplicht is echter mogelijk indien de verpakking in een zo oorspronkelijk mogelijke staat verkeerd. Dit mag u echter niet belemmeren het product uit de verpakking te halen om deze te beoordelen.

Als u aan de gestelde voorwaarden voldoet van het retour sturen, dan wordt het betaalde bedrag inclusief verzendkosten (van de heen zending) voor 100% zo snel mogelijk (uiterlijk 14 dagen) bij gehele retournering , vanaf de datum dat de koper het product naar de Babyplezier heeft retour gestuurd, gecrediteerd. Voldoet de retour zending niet aan de gestelde voorwaarde dan zijn wij genoodzaakt om een schadevergoeding in rekening te brengen.

HOE RUILEN, RETOUREN, EN BESCHADIGINGEN

U kunt een niet gebruikt artikel binnen 14 dagen retour sturen. Het termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling of een vooraf aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger. Hierna mag u het artikel retour sturen. Wel is het van belang dat de melding de volgende informatie bevat: de factuurdatum, een kopie van de factuur, een omschrijving van de artikelen die retour gaan en de hoeveelheid. Mochten er nog vragen of eventuele opmerkingen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen via+31 6 41 20 53 05 of via het contact formulier

Beschadigde of verkeerd geleverde producten NIET DIRECT retourneren, maar eerst melden.

Retourzendingen kunnen naar onderstaand adres gestuurd worden:

Babyplezier
Michelangelolaan 2 
5623EJ Eindhoven